DOEN VANNJET

Doen vannjet

Doen Pacific er en ledende produsent av vannjetaggregater, og de bygger jetaggregater for motorer fra 100 til 4,000kW. Doen Pacific har levert jetaggregater til over 4000 installasjoner i mer enn 30 land, i løpet av firmaets 48 år lange historie.

Doen er en ledende designer og produsent av vannjetfremdriftssystemer som har fokusert på å tilby høy kvalitet vannjetprodukter som utmerker seg innenfor det kommersielle og militære marinemarkedet.

Doen har over 45 år med solid erfaring i vellykket utvikling av nyskapende vannjetfremdriftsløsninger. Alle modellene er designet og bygget for å møte de strengeste industri- og klassestandarder. Doens design kombinerer de viktigste fordelene med høy hastigheteffektivitet, sammen med veldig bra kavitasjonsmarginer ved lavere hastigheter og høy belastning. Doen har i dag 13 modeller som passer til motorer fra 100 til 4000KW, og om kort tid vil Doen lansere en ny modell for motorer opp til 6400kW.

Doen tilbyr et komplett utvalg av fullt integrerte kontrollsystemer. Fra enkle hydro-mekanisk til sofistikerte fullt integrerte elektroniske systemer med joystick dockingfunksjon (eDock), har hver vannjet modell flere alternativer som passer best for ulike behov og økonomiske krav. Doen leverer vannjeter med høy ytelse, som er pålitelige i bruk og enkle å montere, de er driftssikre og  krever ikke mye vedlikehold.

Doen vannjetter brukes av 27 marine- og myndighetsetater over hele verden, inkludert USA, Australia, New Zealand, Russland, India, Malaysia, Indonesia, Vietnam, med flere.
http://www.doen.com/