KOBELT

Kobelt: det er neppe noe annet merke i verden som tåler sammenligning med kvaliteten og finishen på disse motorkontrollene.

Siden starten i 1962 har Kobelt hatt full fokus på utvikling og produksjon av produkter utelukkende basert på støpt, maskinert bronse og syrefast stål. Utrolig solide komponenter fabrikert med finmekanisk nøyaktighet ned til 1 tusendels tomme, sørger for feilfri funksjon under alle forhold. Sea-Tek har vært importør av Kobelt produkter siden vi startet i 1978.

I kombinasjon med Sea-Tek’s lavfriksjonskabel får man et motorkontrollsystem med utrolig presisjon og lav motstand. For større fartøyer og spesielle applikasjoner produserer Kobelt også motorkontroller basert på elektronikk, hydraulikk og pneumatikk, selvfølgelig med samme uovertrufne kvalitet og soliditet.

Produktutvalget omfatter også styringsstystemer til alt fra utenbordsmotorer, til store skip. Fra enkle hydrauliske sylindre, til store avanserte servosystemer.

Kobelt er det selvfølgelige valg for yrkesbåter, båtbyggerier og båteiere som ikke vil gå på akkord med kvalitet og sikkerhet.

Kontakt oss for brosjyrer, tekniske spesifikasjoner, priser etc.Logo

Les mer om Kobelt på : http://kobelt.com/

 

 

2011
2030
2030
2016
2016
2009
2009
2003
2003